Location :
Durres - Albania
Email :
info@rrugia.al
Call Us :
+355692027821

Rreth Nesh

RRUGIA TRANSPORT > Rreth Nesh

Kush Jemi?

Ne besojmë në të ardhmen e kompanisë sonë duke bërë shërbimin më të mirë të mundshëm.

Firma e transportit RRUGIA SHPK është themeluar në 1997 në Durrës nga Z. Paqesor Rrugia.  Që nga viti 1997, kur Rrugia Transport u krijua, menaxhimi dhe punonjësit kanë procedura specifike dhe ofrojn angazhimin profesional dhe përpjekje për të bërë dallimin në qëndrim, profesionalizmin në shërbimin e ofruar për klientët tanë dhe mirëqenien e të gjithë subjekteve të cilët  bashkepunojnë me kompaninë tonë.

Në vitin 2000 transportet tona ishin të përqendruara vetëm në Republikën e Italisë, duke filluar nga një numër i kufizuar klientesh dhe vendesh ku operonim. Tanimë bëhet fjale për zgjerim të aktivitetit tonë në të gjitha vendet e Europës falë viteve të punës dhe përvojës së fituar nga drejtimi i Forumit të Transportit.

Mjetet të cilat kryejmë shërbimet tona janë kryesisht koka tërheqese Euro 6, Euro 5, Euro 4, Gjysem rimorkio, Frigorifer, Bot, të cilat kontrollohen me anë të sistemit  Gps në kohë reale.  Shërbimet dhe siguria e ngarkesës është e mundur nga marreveshja që është lidhur ndërmjet Kompanisë së Sigurimeve Intersig dhe Rrugia Shpk për mbulimin e cdo situate të papritur. Cdo informacion është si real dhe visual kjo në favor të punës, e pershtatur dhe me teknologji për një aktivitet komod dhe konkurues.

NE OFROJME

EKSPERIENCE, BESUESHMERI, PERPIKMERI

MISIONI JONE

Misioni i kompanise tone eshte gjithmon ti sherbejme me mire klientit i cili ka nevoje te zgjidhi problemet e komplikuara per ngarkimin e mallrave te tij.

Nje game e gjere sherbimesh jane ne dispozicionin tuaj:

  • Transport Kombetar dhe Nderkombetar
  • Magazinimi i mallrave(magazinim, klasifikim, dhe dorezim) ne Shqiperi dhe Itali
  • Kontroll i mjeteve ne kohe reale
  • Asistence doganore
  • Menaxhim arkivi

Rrugia Transport

Realizojme me sukses lidhjen ne kohen dhe cilesine e duhur te bizneseve tona me klientet dhe furnitoret e tyre si brenda dhe jashte vendit.
Sherbimet Tona
Misioni i kompanise tone eshte gjithmon ti sherbejme me mire klientit i cili ka nevoje te zgjidhe problemet e komplikuara per ngarkimin e mallrave te tij.
Nje game e gjere sherbimesh jane ne dispozicionin tuaj.
WhatsApp Image 2021-02-25 at 12.32.38 PM
Magazinimi i mallrave, klasifikim dhe dorezim ne Shqiperi dhe Itali