Location :
Durres - Albania
Email :
info@rrugia.al
Call Us :
+355692027821

Transport me Bot

Transport me Frigorifer

Kush Jemi?

24 vite eksperience ne fushen e Transportit

Firma e transportit RRUGIA SHPK është themeluar në 1997 në Durrës nga Z. Paqesor Rrugia.

Në vitin 2000 transportet tona ishin të përqendruara vetëm në Republikën e Italisë, duke filluar nga një numër i kufizuar klientesh dhe vendesh ku operonim. Tanimë bëhet fjale për zgjerim të aktivitetit tonë në të gjitha vendet e Europës falë viteve të punës dhe përvojës së fituar nga drejtimi i Forumit të Transportit.

Rrugia Transport

Realizojme me sukses lidhjen ne kohen dhe cilesine e duhur te bizneseve tona me klientet dhe furnitoret e tyre si brenda dhe jashte vendit.
Sherbimet Tona
Misioni i kompanise tone eshte gjithmon ti sherbejme me mire klientit i cili ka nevoje te zgjidhe problemet e komplikuara per ngarkimin e mallrave te tij.
Nje game e gjere sherbimesh jane ne dispozicionin tuaj.

Location

Location :
DURRES - ALBANIA

Call Center

Call Us :
+355692027821